L2 Paloturvallisuus Oy, a Jensen Hughes Company

Tarvitsetko paloturvallisuuden suunnittelun, konsultoinnin tai lausuntojen asiantuntijapalveluita?

L2 on markkinoiden paras yhdistelmä paloturvallisuuden teoriaa ja kokemuksen tuomaa käytäntöä. Ketteryys ja eettiset järkiratkaisumme saavat asiakkaamme luottamaan meihin aina uudestaan.

Edelläkävijä

Osaamisemme perustuu kokemukseen ja kykyyn löytää parhaat ratkaisut. Luottamus syntyy laadusta ja tarkasta työstä. Olemme joustavia, keskustelevia ja pyrimme aina tekemään työmme paremmin kuin kilpailijat. Emme halua ainoastaan voittaa vaan määrittää myös huomisen asiantuntijuuden.

Turvallisuus

Me turvaamme kalleinta eli ihmisten elämää. Ylpeys omaan työhön syntyy rehellisyydestä tehdä päätöksiä, joissa turvallisuus on aina keskiössä. Vastuullisuutta on puhua vaikeistakin asioista avoimesti ja suoraan.

Kannustava

Olemme toistemme tukena ja kannustamme parempaan. Huumorilla ja hyvällä yhteishengellä taklaamme vaikeatkin haasteet. Vaikka työmme on vakavaa, emme ota itseämme vakavasti. Rentous on vapautta olla oma itsensä.

Lyhyt historiikki

Vuonna 1997 rakenteellisen paloturvallisuuden elävä legenda Jukka Laine jäi vuorotteluvapaalle palotarkastajan virastaan Helsingin pelastuslaitokselta. Tuolloin yksityinen palokonsultointi rakennusalalla oli vähäistä eikä varsinaista palokonsulttien ammattikuntaa vielä ollut. Kysyntä oli kuitenkin jo syntynyt ja Jukalta kyseltiin neuvoja vapaillakin. Tuli tarve perustaa yritys, jonka puitteissa laskutus hoituisi. Oli syntynyt Laine & Paloturvallisuus Oy, elettiin vuotta 1998. Vähitellen työtä oli enemmän kuin tarpeeksi yhdelle miehelle, ja vuonna 2002 mukaan tuli toinen L, Juha-Pekka ”JP” Laaksonen. Samalla yrityksen nimi muuttui sopivaksi kahdelle ällälle: L2 Paloturvallisuus Oy. Rakennusalalle syntyi uusi ammattikunta, palotekniset suunnittelijat.

Paloturvallisuusalalla uutta toimintaa ensin ihmeteltiin, ihmettelijöiden joukossa oli myös vakuutusyhtiössä työskentelevä Timo Hakokorpi. Ihmettely muuttui kiinnostukseksi ja vuodesta 2004 lähtien Timosta on tullut L2:n kantavia voimia.

L2 on kasvanut siitä lähtien maltillisesti, kasvua on rajoittanut lähinnä korkeatasoisten asiantuntijoiden saatavuus. L2 on aina panostanut rekrytoinnissa laatuun ja hakijoita meille on riittänyt. Tällä hetkellä L2 on kasvanut 38 asiantuntijan vahvaksi joukoksi – eikä loppua näy. Toimisto on tätä nykyä Helsingin lisäksi myös Tampereella,  Kuopiossa, Turussa ja Oulussa. Projekteja meillä on ympäri Suomea.

 


Jukka Laine