Millaista työ on ja mitä se vaatii?

Tarjoamme ratkaisuja asiakkaidemme hankkeiden paloturvallisuuteen ja riskienhallintaan. Paloturvallisuus vaikuttaa tyypillisesti kaikkeen hankkeessa tapahtuvaan suunnitteluun, ja roolimme onkin usein koordinoida ja yhteensovittaa muiden suunnittelijoiden työtä, jotta muodostuva kokonaisuus on toimiva. Kokonaisuudessaan työtehtävät ovat hyvin moninaisia niin laajuudeltaan kuin vaativuudeltaan. Lisätietoja palveluista ja referensseistä löytyy linkkien takaa.

Työ on itsenäistä ja isojenkin päätösten tekeminen kuuluu työnkuvaan. Vahvuutemme on aina puhelinsoiton päästä löytyvä vertaistuki; oma monialainen huippuasiantuntijoiden joukko, jolta voi aina kysyä neuvoa ja näkemystä.

Suunnittelijalla tulee olla hyvä ulosanti niin suullisesti kuin kirjallisesti. Oma kanta ja päätökset pitää aina pystyä perustelemaan. Suuri osa työstä on vuorovaikutusta eri sidosryhmiemme kanssa.

Itsenäisyys tarkoittaa myös joustavia työaikoja. Voit tehdä työtä toimistolla tai joustavasti etätyötä yhdistellen. Projektien tarpeen mukaan vierailemme usein myös asiakkaiden luona sekä eri viranomaisten pöytien ääressä.

Kenen kannattaa hakea?

Emme usko ehdottomiin muodollisiin vaatimuksiin, meillä työskennellään menestyksekkäästi hyvin monenlaisilla taustoilla. Tästä syystä joukkomme on täynnä erilaisia osaajia. Olemme havainneet, että erilaisten taustojen yhdistelmästä on hyötyä käytännön työssä. Asiantuntijatyö vaatii jatkuvaa itsensä kehittämistä, joten tärkeintä on kyky ja halu oppia jatkuvasti uutta. Annamme laajan perehdytyksen työhön, joten voimme kouluttaa sinusta alan ammattilaisen, jos itse olet halukas oppimaan.

Miksi meille töihin?

Tarjoamme itsenäisen ja joustavan työn, jossa saa kehittää itseään ja osaamistaan. Palkka ja edut ovat kilpailukykyisiä, työvälineet ja -tilat ovat huippuluokkaa. Panostamme kehittymiseen jatkuvalla sisäisellä ja ulkoisella koulutuksella.

Uskallamme sanoa, että meillä viihdytään!

 

Täytä hakemus

Voit ottaa meihin yhteyttä myös s-postitse samuli.heikkila@jensenhughes.com
tai soittamalla 040 705 8223