Jensen Hughes jatkaa laajentumistaan Euroopassa. Jensen Hughesin pohjoisin toimisto avattiin vuoden alussa Ouluun, ja nyt uusimmat toimistomme löytyvät Milanosta ja Brysselistä. Kaikki toimistomme tarjoavat laajan valikoiman riskienhallintapalveluita, mutta jokaiselta löytyy myös erikoisosaamista. Milanon toimistomme on erikoistunut mm. hotellien paloturvallisuussuunnitteluun ja auditointeihin, myös suojelluissa arvokohteissa. Esimerkiksi Marriot ja Hyatt -hotelliketjut tarkastuttavat kaikkien Euroopan hotelliensa turvallisuussuunnittelun Milanon toimistossamme (muun maailman hoitaa toistaiseksi Baltimoren toimistomme). Brysselin toimistomme puolestaan on maailman huipulla liikennetunnelien turvallisuussuunnittelussa.

Jensen Hughesin strategiana on löytää kustakin maasta paras ja arvostetuin palo-ja yrityssuunnittelun suunnitteluyritys, joka lisäksi sopii myös Jensen Hughesin arvoihin ja ajattelutapaan. Tavoite on yrityskauppojen avulla laajentua kaikkiin tärkeisiin Euroopan maihin.