L2 Paloturvallisuuden Helsingin toimistolla toimii kaksi osa-aikaista assistenttia; Essi Ryökäs ja Laura Yli-Perttula, jotka opiskelevat työn ohella. Yhdessä he vastaavat L2:n tukitoiminnoista, tarjousten valmistelusta ja yleisistä hallinnollisista tehtävistä. Heidät tavoittaa käyttäen sähköpostiosoitetta toimisto (at) L2.fi.

Itsestään Laura kertoo näin: Olen syntynyt Turussa mutta muuttanut pääkaupunkiseudulle jo alakouluikäisenä. Aloitin opintoni Haaga-Helia Ammattikorkeakoulussa johdon assistenttityön ja kielten koulutusohjelmassa vuonna 2018 ja valmistun keväällä 2021. Ennen opintojeni aloittamista asuin ja tein töitä Düsseldorfissa, Saksassa, kahden vuoden ajan. Kielet kiehtovat minua ja sujuvan englannin kielen lisäksi puhun ja kirjoitan myös sujuvaa saksaa sekä opiskelen ranskaa. Kansainvälisyys on aina ollut minulle tärkeää ja opiskeluaikana olenkin toiminut aktiivisesti vaihto-opiskelijoiden opiskelijajärjestön hallituksessa sekä pyörittänyt tutortoimintaa parin vuoden ajan. Pääaineenani minulla on HR ja johtaminen, mutta henkilöstöasioiden lisäksi olen kiinnostunut myös viestinnästä.

Hain töihin L2:een, sillä nyt oli hyvä sauma lähteä tekemään oman alan töitä, kun työharjoittelu sekä opinnäytetyö ovat paketissa ja opinnotkin jo loppusuoralla. Aikaisemmin toimin assistenttina hyvin suuressa kansainvälisessä yrityksessä ja L2 kuulosti yrityksenä mukavan erilaiselta ja uudelta mahdollisuudelta, etenkin kun paloturvallisuusalasta ei ollut aikaisempaa tietämystä. Odotan innolla tulevia kokemuksia ja haasteita!