Hyvää alkanutta vuotta 2021! Tämä vuosi alkaa vauhdikkaasti; uuden uutukaisen toimiston avaamisella pohjoiseen Suomeen. Toimisto sijaitsee Toripolliisin valvovan silmän alla Oulun Technopolis Ydinkeskustassa. Oulun toimisto on L2 Paloturvallisuuden viides toimisto (Jensen Hughesin pohjoisin ja viides Suomen toimisto) ja se on liittynyt 4.1.2021 alkaen Helsingin, Tampereen, Kuopion ja Turun toimistojen joukkoon. Oulusta tapaa paloturvallisuusasiantuntijamme Juho Pussisen.

Oulun toimiston merkitystä Juho kuvailee näin: ”Tulemme tarjoamaan paikallista palvelua Oulun alueelle ja muualle Pohjois-Suomeen. Nykyisestä etänä työskentelystä ja Teams-palavereista huolimatta palotekninen suunnittelu ja sen tuoma lisäarvo projektille toteutuu parhaiten, kun asiakkaalle pystytään tarjoamaan myös fyysistä tukea esim. työmaakäyntien tai yhteisten suunnittelusessioiden muodossa. L2 Paloturvallisuus osana kansainvälistä Jensen Hughesia pystyy tarjoamaan osaamistaan paloturvallisuuden ja muun turvallisuussuunnittelun moniin osa-alueisiin. Paikallinen läsnäolo mahdollistaa yli 1400 työntekijämme osaamisen tehokkaan käyttämisen juuri siellä missä ja milloin tarvitaan.

Haemme Ouluun myös uusia osaajia, muiden toimipisteiden ohella. Jos olet paloturvallisuusalan ammattilainen, ota rohkeasti yhteyttä Juhoon tai jätä hakemus tämän linkin kautta.  Olet sitten kokenut ammattilainen, vastavalmistunut tai jotain siltä väliltä, perehdytys ja tuki työtehtäviin toteutetaan aina yksilöllisesti.