Kesä tulee yhtä varmasti tänä vuonna kuin aina ennenkin. Lisääntyvä valo ja lämpö saavat kaipaamaan ulos, monet meistä suuntaavat mielellään veden äärelle. Olemme seuranneet jo vuosia L2 Match Racing Teamin etenemistä maailman merillä, joten päätimme kysyä mitä heille kuuluu nyt!

Haloo; kuuleeko kippari Marinella? Tiivistä meille kuluneen talven tapahtumat ja kesän suunnitelmat!

L2 Match Racing Team on innoissaan pian alkavasta kaudesta! Vallitsevat olosuhteet ovat ikävä kyllä hieman myöhäistäneet kauden aloitusta ja kevätkauden kisoja on peruttu. Nykyisellä kokoonpanolla, jossa on pari uutta jäsentä, aloitimme yhdessä treenaamisen jo viime vuoden puolella purjehduskauden päätyttyä erilaisilla lajikokeiluilla, esimerkiksi kiipeilyllä, luistelemalla ja rengastrapetsitunnilla.

Keväällä olemme keskittyneet tiimin kesken teorian opiskeluun match racen taktiikasta ja tiimityöskentelystä. Koko tiimi osallistuu myös match race -legenda Dave Perryn pitämään webinaarisarjaan, jossa on mukana satoja purjehtijoita ja tuomareita ympäri maailman.”

Heti, kun tilanne sallii, aloitamme tiiviin treenaamisen yhdessä vesillä. Treeniohjelma on jo suunniteltu ja intoa riittää! Huomioimme koronasuositukset purjehtien vain oman tiimin kesken ja noudattaen maissa sosiaalista eristäytymistä.

Viime vuoden SM-mitalien jäljiltä ja kevätkauden kisojen peruuntumisen vuoksi katseet ovat syyskuun molemmissa SM-kisoissa, joista naisten SM-kisat järjestetään kotivesillä ja tutuilla J80-veneillä, ja avoimet SM-kilpailut kisataan Vaasassa J22-veneillä, jotka ovat tuttuja Vaasan lisäksi myös vuoden takaiselta San Franciscon -reissulta.

Uuden tiimikokoonpanon ja koronatilanteen takia tällä kaudella keskitymme treenaamaan järjestelmällisesti ja kovimmat kisatavoitteet on asetettu kaudelle 2021.

Terkuin,

Marinella (kippari), Sofia (taktikko), Lotta (trimmeri), Anna (pit), Roosa (keula)

Menestyksekästä kautta ja mukavia hetkiä purjehduksen parissa!