Hyviä uutisia!

Suomen suurimmasta tuli juuri maailman suurin. L2 Paloturvallisuus Oy on yhdistynyt yrityskaupan kautta Jensen Hughesiin. Jensen Hughes on maailman suurin paloturvallisuuden, riskienhallinnan ja yritysturvallisuuden palveluja tarjoava toimija. Ennestäänkin vahva referenssilistamme täydentyy kansainvälisillä huippukohteilla, aina Buckinghamin palatsista Vapaudenpatsaaseen ja ydinvoimaloista sukellusveneisiin.

L2 pysyy suomalaisena yrityksenä entisellä henkilöstöllä ja nykyisen johdon alaisuudessa, joten aluksi kaikki jatkuu kaikilta osin kuten ennenkin. Yhteistyö Jensen Hughesin kanssa antaa meille tulevaisuudessa entistä leveämmät hartiat. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme asiakaspalautteessamme toivottuja laajempia palvelukokonaisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla. Yli 1400 insinööriä, tutkijaa ja konsulttia yli 90 toimistossamme ympäri maailman suunnittelevat päivittäin turvallisia, innovatiivisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja kaikkiin mahdollisiin turvallisuusongelmiin. Edes taivas ei ole rajana, sillä palvelujamme tarvitaan myös ilmailu- ja avaruusteollisuudessa.

Jensen Hughes valikoitui kumppaniksemme nimenomaan siksi, että molemmilla on sama arvopohja. Molemmat arvostavat huippuluokan asiantuntemusta ja parasta palvelua. Asiakas- ja työntekijäpalautteemme on jo nyt huippuluokkaa, mutta lupaan että käytämme tämän loistavan tilaisuuden laajentaaksemme edelleen palvelujamme ja parantaaksemme asiakaskokemustamme.

 

Terveisin

JP Laaksonen
Toimitusjohtaja
L2 Paloturvallisuus Oy, a Jensen Hughes Company